MarttaMoi, olen 11-vuotias maatiaiskissa Martta.
 Minun  palvelijani on alkanut pitämään tällaista blogia joten ajattelin että minäkin tämän talon hirmuhallitsijana hieman esittäydyn lukijoille (jotka tästä eteenpäin vaativat että blogi kirjoittelussa on vain ja ainoastaan asiaa MINUSTA).


---------------------------
Minun päiväni alkaa yleensä hyvin varhain aamulla alamaisteni herättämisellä. Viestini on yleensä että haluan aamupalaa tai sitten kerron heille vain ilmoitusluontoisena asiana että maillani kulkee kosiskelijoita. Nuo kurjat vain ovat leikanneet minut nuorena kun en vielä ollut luonteeltani tarpeeksi vahva ilmaisemaan oman mielipiteeni. Olen kai hiukan sadistinen luonne, kun joskus minulla ei ole mitään asiaa edes yöllä/aamulla. Haluan vain nähdä kuinka palvelija juoksevat pimeässä asunossa perässäni potkien jalkojaan ovien pieliin. Eihän nuo kurjat ihmiset minua kiinni kuitenkaan saa.
--------------------------
Toisinaan jopa minunlaiseni mestari saalistaja erehtyy ja saalis pääsee yllättämään.  Voi kuinka nöyryyttävä tuo hetki oli
Ruokavalioltani olen kranttu kuin kuka tahansa siniverinen. Täällä kaupunki asunnollani tykkään syödä ihan kaupan ruokaa MUTTA muistakaa että en syö yhtään purkkiruokaa joka maksaa alle 1€. Nyrpistän vain nokkaa tällaiselle halveksunnalle. Kun lähdemme metsästyshuvilallemme maalle tykkään pyydystää siellä itse tuoreet metsämyyrät, ai kuinka mureaa riistaliha onkaan.
 -------------------------
Annan tuolle vessani siivoojalle välillä luvan kertoa myös minun kuulumisia tässä blogissa. Jonka muuten minä kirjoittaisin tietenkin paremmin, mutta eihän kuningatar kaikkea voi itse tehdä.

2 kommenttia:

  1. Miten Martta on huomioinut uuden tulokkaan? Onko vauva nyt perheen pomo? T. Pitkäaikainen lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määpä joku päivä teen jutun aiheesta kuka määrää nykyään :)

      Poista