maanantai 1. helmikuuta 2016

Dietti puolivälissä

Soi: Aivan perkeleen kova cover versio Disturbed: The sound of silence
Youtube: 25 Min Workout Without Weights - HASfit Exercises to Lose Belly Fat Workouts without Equipment. Tommosen treenin vetäsin äskön. Tämmöselle sohvamakkaralle oli sopivan rankka treeni.
Sää: -3 ja aurinko paistaa! Näyttäs että sieltä se kevät kuitenkin pimeyden keskelle tulee lopulta!
Jaken yö: Vaihtelevasti on viime yöt menny. Välillä herää 6:00 ja välillä niinku tänään 7:30

Nonni, heti alkuun kyllä pitää kiittää vaimoa joka joulun jälkeen ilmoitti, että nyt muuttu tämän perheen elämän tyyli ja ruokavalio. Täytyy sanoa, että tämmöselle lenkkimakkaran ystävälle se oli kova hetki ku herkkulenkki häipy jääkaapista ja tilalle tuli porkkana. No täytyy sanoa, että olin itekkin huomannut tilanteen ettei se vanhalla tyylillä voi ikuistesti jatkua ja olin kyllä alusta asti mukana täysillä dietissä vaikka vaimo ehkä sitä vähä epäili.

Ikinä en oo kasviksista ruuan yhteydessä tykännyt ja ne oli alussa se suurin jännityksen aihe että osaanko mää syyä niitä. Liekkö näin, että kun nälkä on niin sitä syö vaikka keitettyjä porkkanoita ja parsakaalia :D Se parsakaalin haju keittäessä on ollut aina semmonen iljetyksen aihe, että miten joku voi tommosta paskaa syödä. Vaimo löi parsat tulille ja mää nyrpistellen laitoin ekan palan suuhun. Voi jumankeuta täähän on hyvää!! 

Pupun ruualla näköjään pysyy hengissä ja varmasti pidempään entä vanhalla ruokavaliolla. Johon en muuten ikinä palaa enää. Dietin alussa muutaman päivän ajan se olo oli ihan hirveä, kun oli sokeri vierotusoireet päällä. Pää oli niin kipiä että ei mitään järkiä ja ei auttanu vaikka buranaa olis tykittäny suoraa suoneen.

6 viikon dietistä on takana nyt puolet ja paino on tippunut jopa enempi mitä ajattelin. En oo miettinyt mitään tiettyä painoa mihin haluan, mutta nyt eka tavoite on se, että pääsee minun mittaisen normaalipaino rajoihin. Se yläraja tosin on niin lähellä jo, että siihen sarakkeeseen pääsee varmasti. Katotaan nyt mihin se paino tässä ajankanssa tasoittuu. Se on jo nyt varmaan, että tulevan kesän Espanjanreissulla ollaan kumpikin paremmassa "rantakunnossa" entä edellisellä reissulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti