maanantai 24. elokuuta 2015

Voihan flunssa!

Soi: Pave Maijanen- lähtisitkö
Telkku: -
Sää: +13 selkeää
Jaken yö: 6:30 vasta heräs

Meidän pesuetta on flunssa vaivannut nyt toista viikkoa. Jake alotti sairastamisen. Sitte oli/on mun vuoro ja nyt alko vaimolla sitte. Jakella oli vaan yhtenä päivänä kuumetta. Mulla ei oo ollu kuumetta ollenkaan, mutta on ollu kyllä semmonen tauti että vie voimat. Ja ihan jumalaton räkätauti. En panis pahakseni vaikka tää jo pikkuhiljaa loppus. Toivotaan että tämä olis meidän perheen ainut syyskauden flunssa.

Tänään oli kyllä mukava päivä. Vaimolla tosiaan tauti pahasti päällä ni se levähteli, mutta me touhuiltiin Jaken kans vaikka mitä. Aamusta käytiin heti pyöräilemässä. Sitte kokattiin vähä lounasta. Jake sai oman kattilan ja kauhan jolla sai kokkailla ni mää sain keskittyä oikian ruuan tekoon. Lounaan jälkeen piti vähä taktikoida ja saada poika väsähtämään jotta isi sais rauhassa katsoa MM-yleisurheilu ja 100metrin miesten finaalia. Eli ei muutaku kylpypalju pihalle täyteen vettä ja poika sinne räpiköimään. Tunnin verran vesileikkejä teki tehtävänsä ja Jake oli ihan naatti. Siinä se sylissä nukku sitte ja mää sain kattoa ku Boltti jälleen kerran pesi kaikki muut. Jake kun meni yöunille katottiin vielä pari jaksoa Frendejä dvd:tlä ja sitte koittikin yöhuki taas. Onneksi noita MM kisoja tulee näin yölläkin niin on jotain kattomista telkusta.

Jaken syntymän jälkeen ei oo ulkomailla reissattu ja tänään vaimon kans pohdittiin jo ens kesää ja sitä miten onnistus siinä vaiheessa 2.5vuotiaan kanssa reissaaminen. Kertokaa kokemuksia jos ootte reissannu pienten lasten kanssa. Miten saa lentomatkan kulumaan? Mitä kannattas huomioida reissuun lähdettäessä? Jaken mummu ja pappa lähtee viikonpäästä 2viikoksi Espanjaan ni kyllä taas semmosen matkakuumen lykkäs, että varmaan se pitää alkaa matkakassaa kerryttämään tässä syssyn ja talven aikana.

4 kommenttia:

 1. Jakw näyttää jo niin isolta pojalta! :) Olisi mukava kuulla mitä taitoja jo löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitys on kyllä huomaa, tekeillä on kirjotus Jaken kehityksestä. Sitä joudutaan vain vielä hetki odottamaan :)

   Poista
 2. Blogissa http://raskauteni.blogspot.fi/ on tuoreita kuulumisia siitä miten kahden vaippaikäisen kanssa matka Alanyassa sujui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, täytyypi käydä lukasemassa jos sieltä sais vinkkejä :)

   Poista