maanantai 3. elokuuta 2015

Kosteustarkastajan tuomio

Soi: -
Telkku: ava
Sää: +18 pilvistä
Jaken yö: useana yönä heränny 4-5 aikoihin mutta nukahtaa uudestaan ku ottaa väliin nukkumaan. Tai sitte ei nukahda. Tosi levottomia nuo yöt taas

Tänään oli odotettu päivä, kun kosteustarkastaja tuli tekemään tarkastusmittauksen lattialaattaan. 2viikkoa on nyt kuivatus kestänyt ja toivottiin vaimon kanssa kovasti että betoni olisi kuiva ja remontti pääsisi alkamaan. Mittaus kesti 5minuuttia ja tuomio oli: Kuiva! JES JES JES. Vaikka tää kaupunki asuminen on ollu hauskaa kyllä odottaa jo kotiin pääsyä. Huomenna käyvät levittämässä tasoitteen ja sen pitää kuivua 1vrk. Sen jälkeen uusi lattia ja kaapisto takas paikoilleen ja homma on valmis. Pitää huomenna remppamiehiltä vielä varmistaa mutta viikonlopuksi näillä näkymin päästään kotiin.

Jakella jatku tänään taas perhepäivähoito. Reippaana oli aamulla jäänyt sinne puuron syöntiin. Päikkäreitä tosin oli nukkunu vaan 20min??  Samoin eilen nukku vaan 20min päiväunia. Ihmeen vähä minusta. Senki puolesta kiva päästä takas kotiin ku jaken hoito on siellä. Ei tarvi eestaas ajaa joka aamu.

Tästä on hyvä startata uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti